Adresa:
Str. Padurea Dumbrava, Nr.14,
Romania, Sibiu
Tel.: 0040-743-619.223
Web: www.grandhotelsb.ro
E-mail: contact@grandhotelsb.ro

GALERIE FOTO
RESTAURANT GRAND DUMBRAVA

Sala Intai

Pentru a degusta preparatele cu care va imbie restaurantul nostru, va invitam in Sala Intai, care detine pana la 250 locuri, unde puteti alegeo tema, o culoare fie ca doriti sa orgnizati o nunta, o petrecere, un botez, o reuniune sau de ce nu chiar si o intalnire de afaceri.


Click pe poza pentru mai multe imagini ...

Sala Doi

Pentru a degusta preparatele cu care va imbie restaurantul nostru, va invitam in Sala Doi, care detine pana la 150 locuri, unde puteti alegeo tema, o culoare fie ca doriti sa orgnizati o nunta, o petrecere, un botez, o reuniune sau de ce nu chiar si o intalnire de afaceri.


Click pe poza pentru mai multe imagini ...

Sala Trei

Pentru a degusta preparatele cu care va imbie restaurantul nostru, va invitam in Sala Trei, care detine pana la 400 locuri, unde puteti alegeo tema, o culoare fie ca doriti sa orgnizati o nunta, o petrecere, un botez, o reuniune sau de ce nu chiar si o intalnire de afaceri.


Click pe poza pentru mai multe imagini ...

Restaurant Grand Dumbrava

Va garantam ca veti petrece momente minunate indiferent care dintre salile puse la dispozitia dumneavoastra veti alege. Va stam la dispozitie cu sali de diferite capacitati pentru a se potrivi perfect cu nevoile dumneavoastra pentru sarbatorirea celor mai importante evenimente. Va asteptam la Restaurant Grand Dumbrava, unu dintre cele mai frumoase restaurante din Sibiu.